Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ın, “Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yapmış olduğu görüşmeler sonrası Nevşehir Gazi Stadı zemininin yenilenmesi için onay çıkmasının ardından yürütülen çalışmalar tamamlandı.

"Evimize dönmeye hazır mıyız?"

Nevşehir Belediyespor sosyal medya hesabından, Gazi stadında yürütülen çalışmalar hakkında sporseverleri heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde yapılan açıklamada "Evimize dönmeye hazır mıyız?" ifadesi kullanıldı.

Yıllardır uğraşılan ama bir türlü hayata geçirilemeyen proje, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ın girişimleri sonucu start alan çalışmalar kapsamında Gazi stadında zemin yenileme, dranaj sistemi, saha etrafı sentetik yürüyüş yolu, aydınlatmalar ve genel bakımı yapıldı.

Nevşehir Belediyespor yuvaya dönemeye hazırlanıyor...

Nevşehir Gazi Stadı’ndaki zeminin yenilenmesiyle ilgili çalışmaların noktalanmasının ardından TFF yetkililerinden yapılacak incelemeden çıkacak karar merakla bekleniyor. 

TFF'den onay gelirse, hafta sonunda yapılacak olan Nevşehir Belediyespor-Belediye Derincespor karşılaşması Gazi stadında oynanacak.

FİB Haber Merkezi olarak başta Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.