Nevşehir masterlar futbol takımı Niğde'de düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Ömer Halisdemir futbol turnuvası" nda 2.lik kupası kazandı.

Nigde Valiliği, Nigde Belediyesi ve Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla Niğde masterların düzenlendiği "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Ömer Halisdemir futbol turnuvası" nda ilimizi Nevşehir masterlar futbol takımı temsil etti.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Futbol Sahasında 16 takımın katıldığı turnuvada büyük başarı elde eden takımımız ikincilik kupasını Nevsehir'e getirdiler.

Nevşehir Masterlar Futbol Kulübü Başkanı Şenol Ünal, Öncelikle Niğde'de böylesine güzel ve anlamlı bir turnuvada yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Takımımız oynadığı maçlarda büyük başarı elde ederek finale kadar yükselirken, Final maçları sonucu kazandığımız 2.lik kupasını ilimize getirmiş bulunuyoruz. Ben bu vesile ile başta takımızı tebrik ederken gerek ev sahipliği gerekse bu büyük organizasyona imza atan Niğde yetkililerinide kutluyorum" dedi.