SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig'de 5. Grup'u lider tamamladıktan sonra Play-Off maçında Kırşehir Belediyespor'a uzatmalarda 1-0 yenilip 3. Lig için ilk fırsatı tepen Nevşehirspor, umudunu yitirmedi. Bilakis daha da hırslanarak, kararlı ve azimli bir şekilde moral bozmadan ikinci maçta eşleştiği İzmir temsilcisi Ödemişspor'a odaklanan Nevşehirspor, bu mücadeleyi kazandığı takdirde 13 yıl sonra 3. Lig'e dönecek. Nevşehirspor, Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı kaybederse Bölgesel Amatör Lig'de kalacak.

Takımımız 2. Kademe play-off maçında Nevşehirspor GK ile 29 Nisan 2018 Pazar günü saat 15.00'da Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda karşılaşacak...

Bal liginde grubunda lider olarak tamamlayan Nevşehir spor  Play-Off ilk maçında Ankara’da uzatmalarda yediği golle 3 lig kapsından dönen Nevşehir spor ikinci Play-Off maçında Antalya’da 3. Lig için vize alacak.

Dirikoç:“3.Lig özlemi bitecek”

Nevşehirspor kulüp Başkanı Salih Dirikoç,  Play-off maçında Ödemiş spor ile oynanacak maçı için taraftarlara çağrıda bulundu. Dirikoç 13 yıllık özlemin Antalya’da sona ereceğine inandığını belirtti.

Nevşehirspor kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Play-off maçında Ödemiş spor ile oynanacak maçı için taraftarlara çağrıda bulundu. Dirikoç bu özlemin bitmesine son 90 Dakika kaldığını vurgulayarak şöyle konuştu; "Nevşehirspor 3.Lig özlemini inşallah bu sezon bitirecek, Antalya’da ödemiş spor ile oynayacağımız maça bütün taraftarlarımızı davet ediyoruz. Antalya’da ’da yaşayan ve çevre illerde yaşayan Nevşehirlileri de bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz. Bu yolun sonu inşallah şampiyon olarak sonuçlanır. 13 yıldır hasret kaldığımız 3. Lige bu sezon çok yaklaştık artık bu saatten sonra futbolcularımız sahada konuşacak, güçlerini son 90 dakikada gösterecekler ben buna yürekten inanıyorum. Biz futbolcularımıza teknik adamlarımıza ve cefakar taraftarlarımıza güveniyoruz. Pazar günü inşallah gülen taraf biz oluruz" dedi.

Nevşehir sevdasıyla Armanın peşinde pazar günü Antalya'dayız...!

Tarih:29 Nisan 2018 Pazar

Saat:15.00

Yer: Akdeniz Üniversitesi Stadyumu ANTALYA

Nevşehirspor'umuza 3.Lig yolunda başarılar diliyoruz.

2. Kademe Play-Off müsabakaları sonunda galip gelen 3 takım daha TFF 3. Lig'e yükselme hakkını elde edecek.

Haber Mustafa Ferveren