Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kamaşmaz, TBF olağan genel kuruluna katıldı.  Kamaşmaz, TBF yeni Başkanı Türkoğlu’nu kutlayarak, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) olağan genel kurulu Ankara Hilton Otel’de yapıldı. Federasyon delegelerinin ve davetlilerin yer aldığı genel kurula Nevşehir’i temsilen TBF delegesi de olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kamaşmaz da katılarak oy kullandı.  
TBF Başkanlık seçime tek aday olarak giren Hidayet Türkoğlu, aldığı 113 oy ile TBF’nin yeni başkanı seçildi. Seçim sonrası Başkan Hidayet Türkoğlu ile bir araya gelen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kamaşmaz, kendisini kutlayarak hayırlı olması temennisinde bulundu.  Kamaşmaz ayrıca Başkan Türkoğlu’na Nevşehir halkının ve sporseverlerin selamlarını iletti.

Türkoğlu ise, Kulüp başkanı ve TBF delegesi Kamaşmaz’a katılımlarından ve kendisini desteklemelerinden dolayı teşekkür etti.