Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret etti.

Kapadokya bölgesindeki turizm sorunları ve çözüm önerilerinin de ele alındığı ziyarete ilikin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; "Nevşehir heyetimizle beraber Ankara’da devlet erkânımızı ziyaret ederek Sevdamız Nevşehir’imizi konuşmaya, projelerimizi değerlendirmeye DEVAM ediyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığımızda Bakanımız Sn Mehmet Nuri Ersoy ile beraber turizmin merkezi olan Nevşehir’imizi konuştuk.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran'da, "Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy Bakanımızı Sayın Valimiz İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, İl Belediye Başkanımız, İle birlikte ziyaret edip ilimizle ilgili projeleri değerlendirdik" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Nevşehir Valisi Sn. İnci Sezer Becel, Milletvekilleri Sn. Mustafa Açıkgöz, Sn.Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Sn. Mehmet Savran ve AK Parti İl Başkanı Sn. Ali Kemikkıran ile Bakanlığımızda görüştük. Nevşehir’de kültür ve turizm alanında yürütülen çalışmaları ele aldık." dedi.