Nevşehir Rehberler Odası (NERO) Odası meslektaşlarına yönelik Ortahisar Zindan Tepesi'nde gün batımında motivasyon amaçlı kokteyl düzenledi.

Nevşehir Rehberler Odası (NERO) Odası Başkan Yardımcısı Şükran Çıtak yaptığı açıklamasında; "Bugün Ortahisar Zindan bölgesinde rehblerimiz ve meslektaşlarımızla birlikte gün batımı etkinliğinde bir araya geldik. Bu organizasyonumuza destek veren Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Ateş’e, Bölgemizin en büyük şarap fabrikası olann TURASAN’a ve NERO Başkanımız Sayın Özay Onur’a teşekkür ederim." dedi.

Profesyonel turist rehberi Ayşegül Oskay’da; “Böyle bir günde meslektaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rehber arkadaşlarımızla birlikte stres atıyoruz. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

NERO Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Güney'de "Böyle yoğun bir sezonda güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Katılımları için tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederim. İnşallah bu tür organizasyonların devamı gelecek. " dedi.

Gün batımı etkinliğine katılarak stres attıklarını söyleyen Profesyonel turist rehberleri duydukları memnuniyeti dile getirirlerken, organizasyon için NERO Başkanı Özay Onur ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ettiler.