Gönderdikleri mesajla Ramazan bayramını tebrik eden ve Türkiye'nin farklı illerinde Vatani Görevini Yapmakta Olan Mehmetçiklerimizin Tüm Nevşehirlilere Selamı Var. 

İşte www.fibhaber.com Asker Postasına gelen kahramanlarımızın o mesajları...

Emre Özen: "Güneş Bu Diyardan Bir Başka Doğar, Sevinin Her TÜRK Asker Doğar..." 

Öncelikle Fib Haber Ailesi Ve Sayın Başkanımız Rasim Arı ve Bütün Nevşehir Halkının Bayramı kutlu Olsun.  Güzel şehrimizin Güzel insanlarına Selam Olsun. Bu Bayram Yokuz. Annemin Babamın Ellerinden Öperim ve Bütün ailemin Burdada Yalnız Değiliz. Burdaki Anne Babamız komutanlarımız... Onlardanda Allah razı olsun. Bayramınız mübarek Olsun.

Diyarbakır Çınardan Selam Olsun bütün mehmetçiklerin Bayramı Kutlu  Vatan Bizlere Emanet.

Muhammed Kartal: Edirne Keşan'dan memleketim Nevşehir'e ve göre halkına aileme ve tüm sevdiklerime hayırlı bayramlar dilerim.

Mustafa Korkmaz: "Değiliz herkes gibi sıradan, Hamdolsun TÜRK yaratmış yaradan" Nevşehir'de ki aileme ve tüm hemşehrilerime hayırlı bayramlar dilerim...

Mardin'de vatani görevini yapan kahraman Mehmetçiğimiz Emre Sağdıç, Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır. Nevşehir'deki tüm hemşehrilerime, sevdiklerime ve canım aileme selamlarımı gönderiyorum. Hayırlı Bayramlar. Bizi merak etmeyin biz çok iyiyiz.

Selami Uzun: Hakkari Yüksekova Kamışlı Karakolu Sınır bizden sorulur!! Tüm aileme ve Nevşehirli hemşehrilerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum. İyi bayramlar herkese...

Siirt Şırnak sınır hattında vatani görevimi yapıyorum. İsmim Ömer Çetinkaya. Nevşehirli tüm hemşehrilerime, aileme ve tüm sevdiklerime sevgiler saygılar sunuyorum. Bayramınız mübarek olsun.

Ahmet İnce: Nevşehir Emret komuatım. Peygamber ocağından baba ocağı Nevşehir'e selam olsun. Bayramınızı tebrik ediyorum.

Mustafa Bozdemir; Yavru vatan Kıbrıs'tan memleketim Nevşehir e Selam olsun...

FİB Haber Merkezi olarak tüm Mehmetçiklerimize çalışmalarında kolaylıklar ve hayırlı tezkereler diliyoruz.

Nevşehir Asker postası

Sizde FİB Haber Merkezi watshap ihbar hattına ( 0 532 384 48 50) gönderin yayınlayalım...