Pandemi döneminde vatandaşlarımızı ev ev dolaşarak yerinde tespit usulüyle ihtiyaçlarını karşılayan Nevşehir İHH İnsani Yardım derneği yine aynı şekilde ihtiyaç sahiplerinin tespit ederek bugün de ihtiyaçlarını karşıladı.

İHH teşkilatı ve İHH gönüllüsü olan kardeşlerimizin yoğun bir mesai harcayarak yapmış oldukları bu çalışmalar halkımızın takdirini topladı. Ramazan içinde mazlumlar adına büyük bir mücadele içerisinde olan ve sistemli ve aynı zamanda kurumsal ve profosyenel çalışmaya önem veren Nevsehir İHH İnsani Yardım derneği arama kurtarma genç ihh bayanlar genç ihh erkekler ihh Hanım kolları ilçe ve belde İH teşkilatları çalışmalarına bugünlerde hız verdi.

Mazlum coğrafyalara kadar hizmetlerini götüren Nevşehir İHH İnsani Yardım derneği başkanı Baki Öncel kendilerine destekçi olan hayır sahibi bağışçılarının teşekkürlerini ileterek mazlumların yanında olan bütün halkımıza bereketli bir ramazan geçirmeleri için duacı olduklarını ve mazlumların duvarlarının da infak ehlinin üzerinde olduğunu ifade etti...

Nevşehir İHH insani yardım derneği irtibat 0 535 932 71 25