Düzce'de Yaşayan Semih Gizem Baykul çiftinin kızları Zeynep Sareye 2.5 Aylıkken Sma Tip 1 ölümcül kas hastası teşhisi konuldu. Günden güne Kasları Eriyen Ve Nefes Alma yetisini kaybeden minik Zeynep Sare Boğazındaki trake yardımıyla hayata tutunmaya çalışıyor.

Anne ve babası Sadece Yurt Dışında yapılan Zolgensma ilacını alıp Çocuklarını Yaşatmak için Yardım Bekliyor. Zeynep Sare'nin Annesi Ev Hanımı Babası İse Düzce'de bir tül fabrikasinda çalışıyor .

Daha önce bir çok smali bebek yurt dışındaki ilacı alamadığıi için melek oldu. Bir diğeri de bizim bebeğimiz olmasın diyen acılı aile kızlarını yaşatmak iciin tüm hayırseverlerden yardım bekliyor...

EVLADIM GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ERİYOR

Evladının gözü önünde eridiğini dile getiren Baykul, “İşten eve geldiğim zaman yüzümüz hiç gülmüyor. Çaremiz varken çaresiz kalmak istemiyoruz. Her gün yavrumuz gözümüzün önünde resmen eriyor. Bir kas hastalığı olduğu için her gün Zeynep Sare’den bir şeyler çalıyor. Çok zor bir baba olarak anlatmak çok zor. Çaresizlik çok zor. Evladının gözünün önünde eriyor olması ve baba olarak bir şey yapamıyor olmam çok zor. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın” dedi .

Gerek sosyal medyadan yaptığımız canlı yayınlarla gerek kermeslerimiz ile  biz bu meblağyı toplamaya çalışıyoruz ama tek başımıza mümkün olmuyor sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var bu yolda , Allah rızası İçin görmezden gelmeyin bizleri yalnız bırakmayın kampanyamız biter bitmez kızımızı Amerika’daki tedavisine ulaştıracağız. @zeynepsareyenefes ol ınstagram adresimizden bizlere destek olabilirsiniz yardım edenden de etmeyenden de Allah razı olsun" dedi.