Spor ve gençlik faaliyetlerine hem belediye hem de şahsi olarak büyük önem veren Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, ilçeye kazandıracakları dev spor tesislerinin müjdesini duyurdu.

Aksoy; "Gençler bizim herşeyimiz, yarınımız, geleceğimiz..."

Göreve geldiği günden bu yana gençlere, eğitime ve spora ayrı bir önem veren Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, her yaştan insanın daha sağlıklı şartlarda spor yapma imkanına kavuşması ve gençlerin spora teşvik edilmesi için önemli adımlar atıyor.

İlçede sporun teşvik edilmesi, insanların en az bir spor dalıyla zaman geçirmesi için Derinkuyu'da çocukların, gençlerin ve ailelerin sporla tanışması için vizyon projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalarını sürdüren Başkan Aksoy, aynı zamanda sporla ilgilenen gençlere de maddi ve manevi destek vererek yalnız olmadıklarını gösteriyor.

Başkan Aksoy’dan, Derinkuyu İlçesine Dev Spor Yatırımları Müjdesi!

Başkan Aksoy Bakan Kasapoğlu ile görüşmesinin ardından müjdeleri sıraladı...

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından Kapalı spor salonundan, Trübünlü Çim sahaya, Kapalı Halı sahadan, Gençlik Merkezine dev yatırım müjdesini duyurdu.

Başkan Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; "Şehrimize teşrifleri ile bizleri onurlandıran, gönül insanı Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu; İlçemiz gençleri içinde büyük müjdeler verdi.

  • Trübünlü Çim saha
  • Kapalı spor salonu
  • Kapalı Halı saha
  • Gençlik Merkezi 

olmak üzere büyük yatırımların tamamı Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılacak. Komleks halinde yapılacak bu yatırımların gerçekleşmesinde başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu olmak üzere, İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz , Yücel Menekşe‘ye ilçemize göstermiş oldukları özel ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. " dedi.