Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, halkla buluştu ve vatandaşların şikayetlerini dinledi.

Kapadokya Kültür Merkezinde düzenlenen proğramda Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut, Ersin Erol, Bektaş Demir ve İbrahim Yüzer'de hazır bulundu.

Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya gelen, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, tek tek vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Vatandaşların sorunları dinleyen Arı, iletilen talep ve sorunların çözümü için birim yöneticilerine talimat verdi.

İşte halk buluşmasından önemli başlıklar:

Nevşehirli Hayırseverler Mustafa Efe için yarıştı...

Kulak kanalı, kulak deliği ve dış kulağı olmadan dünyaya gelen Nevşehirli minik Mustafa Efe Özcan'ın anneside yavrusunun ameliyatı için gerekli destek taleplerini Başkan Arı'ya ileterek 25 Ocak'ta ödeme için son gün dedi. Belediye Başkanı Rasim Arı'da, Mustafa Efe için ne gerekiyorsa yapacağız hiç merak etmeyin dedi. Halk buluşması devam ederken vicdanın şehri Nevşehirli hayırsever vatandaşlardan minik Mustafa Efe için yardımlar art ardına gelmeye başladı. 

Engelsiz şehir hayalim...

Başkan Arı, Engelli vatandaşların sorunlarını bildiğini bu konuda çalışmaların devam ettiğini ifade ederek; "Engelsiz şehir NEVŞEHİR bizim Hayalimiz ve bunu gerçekleştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Devam eden projeleri anlattı.

Proğram sonunda Karasoku projesi'nin son hali ile yine Nevşehir Belediyesi tarafından Göre yolu üzerinde bulunan Mostar Köprüsü’nün bulunduğu alana yapılacak gösteri havuzunun 1 Nisan 2021'de tamamlanacağını müjdeledi.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır...

Başkan Vatandaş buluşmasının bundan sonra ayda bir kez yapılacağınıda ifade eden Arı, Çok şükür 'Rasim Arı ve ekibi bana haksızlık yaptı'
'Belediye benim hakkımı vermedi' yada 'Belediye hukuka aykırı olarak bana işlem yaptı' diyen kimse çıkmadı. Biz her zaman halkımızın emrinde ve yanındayız. Sorunu olan gelsin bizlere anlatsın. Yoksa sağda solda dedikodu yapmasın. Ben ne yaparsalar yapsınlar 3,5 yıl daha burdayım. Halkımla birlikte yürümeye devam edeceğim."

Başkan Rasim arı; "Hemşehrilerimizle dertleştik. Hamdolsun, tüm sorulara ve kuşkulara tek tek cevap verdik, sorunu olduğunu iddia eden tüm hemşehrilerimizle de helalleştik..." dedi.