Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında gazetemiz www.fibhaber.com'a ziyarette bulundu.

Milletin haber alma hakkı adına gazetecilerin önemli bir görev üstlendiğini dile getiren Başkan Savran, zor şartlar altında görev yapan tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.
 

"Mesai saati olmayan, fedakarlık isteyen bir meslek"

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile bir süre sohbet eden Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Gazetecilik en zor mesleklerden biri, bu noktada mesai mefhumu gözetmeden vatandaşlarımıza en doğru bilgi aktarmak için görev yapıyorsunuz. Bizde 10 Ocak Çalışanlar Günü vesilesiyle sizlere ziyaretimizi gerçekleştirmek istedik. Sizlerin bu özel gününü kutlamak ve ‘iyi ki varsınız’ demek için buradayız. Sizler gerçekten bu Nevşehir'in emeği fazla olanlardansınız. Nevşehir'i tanıtmak Nevşehir'in sorunlarını dinlemek Nevşehir'i başka illere başka ülkelere anlatabilen sizlersiniz. Bizler de sizlerle birlikte bir aile gibiyiz.” ifadelerini kullandı.

“Bizim tek derdimiz şehrimize hizmet etmek”

Ziyaret ettikleri heryerde vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılaştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Savran, "Bizim tek derdimiz var; göreve geldiğimiz günden beri Nevşehirlilere layıkıyla hizmet etmek" dedi.

Yeni yıl ile birlikte Nevşehir için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini de belirten Savran, "Tüm gayret ve samimiyetimizle sevdalısı olduğumuz şehrimize hizmet etmek için kendimizi bu kente adadık. Derdimiz var, çünkü halkımızı ve Nevşehir'imizi çok seviyoruz. Sizlerden gelecek talepleri dikkatlice dinliyoruz ve yerine getirmek için gayret ediyoruz" dedi.

Başkan Savran, Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için başlattığımız proje ve hizmetlerde açıklık, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkesinden hiçbir zaman taviz vermedik. Sunduğumuz her hizmette hiç kimseyi ayırt etmeden vatandaşlarımız arasında gönülden gönle bağ kurduk. Yeni yılda da çalışmalarımız ‘Gönül ve Hizmet Belediyeciliği’ sloganı ile sosyal ve şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda devam edecek. Hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek, belediyecilik hizmetlerinden daha kolay istifade etmesini sağlamak için ekiplerimizle gece gündüz demeden çalışmalarımız sürüyor. Bu yapılan hizmetlere vatandaşların hayır duası etmeleri ve memnun kalmasının kendilerini mutlu ettiğini ve çalışma şevkini arttırdığı söyledi.

Gazetecilik kutsal bir meslek...

Belediye olarak yaptıkları çalışmaların kamuoyuna duyurulması adına basının her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Başkan Savran, FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’ne doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışından dolayı teşekkür etti.

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal'da, Sayın Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Savran’a ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde hatırlanmak bizi çok mutlu etti. Bizler de kamu hizmeti gören kurum niteliğindeyiz. Bu bakımdan Nevşehir’de hem devlet kurumlarıyla, hem belediyemizle, hem de dernekler ve vakıflarla uyumlu bir çalışma içerisindeyiz ve İnşallah bu uyum böylelikle sürer dedi.

Şehrimizin birliği ve dirliği adına huzura ve daha çok çalışmaya ihtiyacı olduğunu söyleyen Çapacı ve Uysal, bu vesile ile şehrimizin öz evladı Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’a gerek hizmetleri gerekse samimiyetleri için teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son bulurken, Başkan Savran iş merkezinde büyük ilgi gördü.