Avanos Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri ilçemizin çeşitli noktalarında temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Avanos Belediyesi ekipleri temiz bir çevrede vatandaşlara sağlıklı, mutlu ve çağdaş bir şekilde yaşama alanı oluşturmak adına yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Lütfen çevremizi temiz tutalım, doğamızı koruyalım.

Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş, belediye olarak ilçenin temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek, “Evimiz gibi ilçemizi de temiz tutalım.”dedi.

Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş, “Temizlik ekiplerimiz ilçenin yoğun yerlerinden başlamak üzere parkları ara sokaklardan kent içerisindeki boş arsalara kadar aralıksız temizliklerini sürdürüyor. Girilmedik cadde ve sokak bırakmadan daha temiz bir Avanos için canla başla çalışıyor" diye konuştu.

İlçenin temizliğini yaz kış demden titizlikle sürdürdüğünü vurgulayan Başkan İbaş, şunları kaydetti: “’Temiz Çevre Sağlıklı Yaşam” anlayışıyla sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında temizlik işleri personelimiz Avanos genelinde günlük temizlik çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiriyorlar. Daha temiz bir Avanos için var gücümüzle çalışırken değerli vatandaşlarımızın da bu konuda bizlere yardımcı olmaları ve belirlenen alanlara çöplerini bırakmalarını rica ediyoruz. Avanos bizim evimiz, evimizi temiz tutuyoruz.”