Kozaklı İlçe Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Şehit Şenol Coşkun İlkokulu öğrencisi Belinay Sonru'ya emanet etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Kozaklı İlçe Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu makamını bir süreliğineŞehit Şenol Coşkun İlkokulu öğrencisi Belinay Sonru'ya teslim etti.  

Belediye Başkanlık koltuğuna oturan çocuk Belediye Başkanı Belinay Sonru, "Temsil ettiğim tüm çocukların adına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Temsili Başkan Sonru daha sonra okulunun sorunlarını dile getirip, kendi okulu ve diğer okullara spor sahası yapılması için talimatlarını verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, "Halkımızın teveccühü ile gururla oturduğum bu makamda bugün Şehit Şenol Coşkun İlkokulu öğrencisi Belinay Sonru'yu ağırladık. Yavrumuzun cesaretinden, açık ufkundan ve ilçemiz için değerli düşüncelerinden dolayı önce ailesine sonra da eğitimi için emeklerini esirgemeyen öğretmenlerine teşekkür ediyorum.Geleceğimiz yarınlarımızın sahibi kıymetli çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; tüm dünya çocuklarını sevgi ile kucaklıyorum. " dedi. 

Ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.