Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda sırası geldiği için Covid 19 aşısını oldu.

Korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında 65 yaş üstü ve riskli meslek gruplarıyla başlayan aşılama süreci kesintisiz devam ediyor. Aşılama sırası gelen Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç Covid 19 ilk doz aşısı olduktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Bugün eşimle Biontech covid-19 aşısının ilk dozunu olduk. Sırası gelen vatandaşlarımızın aşılarını olmaları bu illet hastalıktan biran önce kurtulmamız için en önemli adımdır. Lütfen sırası gelen herkes aşısını olsun." dedi.

Aşıyı ihmal etmeyelim

Aşısını olduktan sonra süreci değerlendiren Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Sağlık Bakanlığı, ilgili kurumlar ve özellikle sağlık çalışanlarının yoğun gayretleriyle 1 yılı aşkın süredir korona virüse karşı etkin bir mücadele sergilendiğini söyledi.

Rakamların en yoğun olduğu günlerde bile sürecin sağlıklı bir şekilde yönetildiğini dile getiren Başkan Çekiç, “Özellikle tüm sağlık çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi yine ülkemizde aşılama süreci başladı ve bir takvim dahilinde devam ediyor. Bugün de bu takvim gereği ben de ilk faz aşımı oldum. Buradan özellikle tüm hemşerilerimize şunu tavsiye ederim. Kesinlikle aşılarını ihmal etmesinler. Bu zorluğu hep beraber yeneceğiz. Bu sıkıntıyı hem sağlık çalışanlarımızın gayretleri hem de sağlıktaki altyapımızla aşıyoruz. Hayatımızın daha da normale dönmesi adına dikkatli bir şekilde sürecin takip edilmesi önemli. Lütfen kimse aşıyı ihmal etmesin en kısa zamanda normal günlere dönmek temennimizdir, arzumuzdur” diye konuştu.