Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, vali olmak istediğini söyleyen ve kendisiyle görüşmek istediğini ifade eden Nilüfer Yuka ve babası Murat Yuka’yı makamında ağırladı.

Vali Becel’in kendisini misafir etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Nilüfer Yuka, “Hayalimde hep vali olmak var. Her zaman bir vali ile tanışmak, valilik hakkında bilgi almak istedim. Bu hayalimi babama söyleyince babam da valilik sosyal medya hesabından böyle bir talepte bulundu. Valimizde bizleri kabul etti. Kendisine bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Nilüfer Yuka, hedefine ulaşmak için çok çalışacağını ve ilerde mutlaka vali olacağını söyledi.

Vali Becel ise, Nilüfer’in bu isteğine kayıtsız kalmadığını kaydederek, “Güzel, pırıl pırıl bir kızımız bizimle tanışmak istemiş. Bizde bu isteğini geri çevirmedik, valilik makamında kendisini misafir ettik. Ben Nilüfer’in gözlerinde ki ışıltıyı gördüm ve inanıyorum ki ilerde hedefine ulaşacaktır. Hedefine ulaşması için de istikrarlı bir şekilde derslerine çalışmalı, bol bol kitap okumalı ve kendini her zaman yenilemeli” diye konuştu.

Bu tür makamların halka ve vatana hizmet için bir vesile olduğunu kaydeden Vali Becel, gerektiği gibi hizmet edilmezse bu makamların yük olacağını sözlerine ekledi.

Küçük Nilüfer daha sonra Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.