Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çocuk parkında bulunan bazı oyun gruplarına ve zemin taşlarına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırılıp ve tahrip edilerek zarar verildi.

Ürgüp ilçesinde çocuk parkına verilen zararlar artık bu kadarınada pes dedirtiyor. Vatandaşlar ise, Parkları kirleten ve zarar verenlere cezai işlem uygulanmasını istiyor.

Konuyla ilgili olarak konuşan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Parkımıza zarar veren bu kötü niyetli kişilerin çocuklarımız için yapılan hizmetleri yok etmeye ve kırıp dökmeye hakkı yok. Bunlar birer milli servet lütfen sahip çıkalım' diye konuştu...

Ürgüp Belediyesi'nin çocukların eğlenmesi için yaptırdığı oyun parkına zarar verilmesine tepki gösteren vatandaşlar, “Çocuklarımızı eğlendirmek için buralara getiriyoruz. İnsanımız bencil. Bunu yapanlar nasıl bir zihniyete sahip anlamış değiliz. 

Bu çocuk parkından ne istiyorlar. Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak cümlesi gerçekten yerinde söylenen bir cümledir. Yazıklar olsun” diye konuştular. 

Parklara zarar verenleri ihbar edin! 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Kıymetli Hemşehrilerimiz; mahallelerimizde bulunan parklarımızı endeğerli varlıklarımız olan çocuklarımız için hem günümüz şartlarına göre yeniliyor hemde yeni parklar kazandırmaya gayret ediyoruz. Ama aşağıdaki görüntüler bizleri çok üzüyor. Lütfen daha sorumlu ve yapılan emeklere daha saygılı davranmaya herkesi davet ediyoruz. Bu tarz davranışların takipçisi olacak zarar verenler hakkında gereken tahkikatı yapacağız." dedi.

Sözün bittiği yerde Ürgüp'teki çocuk parkından insanlık dışı manzaralar...