DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş beraberinde İl Başkanı İl Başkanı Soner Şişman ile birlikte Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber İnternet Gazetesi'ni ziyaret etti.

Nevşehir'de Tek Kadın Belediye Başkan Adayı Deva'dan

FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı ile görüşerek projelerinden bahseden Başkan adayı Fatma Altuntaş, seçim sürecinde yerel basının önemine vurgu yaptı.

Nevşehir merkezinde tek bayan Belediye Başkan adayı olduğunu vurgulayan Başkan adayı Altuntaş ziyarette yaptığı açıklamada, “Kampanyamız boyunca elini sıkmadık vatandaşımızı bırakmayacağız. Hemşerilerimizle ilimizin sorunlarını konuşup önerilerini dinleyeceğiz. Bu çalışmalarımızın kamuoyuna ulaşmasında basın önemli bir iş yapıyor. Nevşehir'in sesi olan basınımızla diyaloğumuzu güçlendireceğiz. Nevşehir tarihinin ilk bayan Milletvekili çıkarmasının ardından ilk Bayan Belediye Başkanıda çıkaracaktır” dedi.

DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş, “Nevşehir için hayallerimiz, projelerimiz var. İnşallah hayırlısı olur” dedi.

Altuntaş, “Bizim, Nevşehir için düşündüğümüz hedeflerimiz var. Bu hedefler gerçekleştiğinde şehrimiz Türkiye’ye örnek olacak, belediyecilik alanında parmakla gösterilecek bir şehir haline gelecek. Çok çalışmak gerekecek, çok kafa yormak gerekecek ama bunu başarmak mümkün ve bizim elimizde. Turizm, ticaret, tarım, hayvancılık ve teknoloji ile şehrimize tertemiz bir kazancı getirecek, Nevşehir’imizi zenginleştirecek ve şehrimizi parlatacak olan planlarımız ve projelerimiz hazır” diye konuştu.

Ziyaret esnasında yerel seçimlere yönelik yürütülen çalışmalar özelinde konuşmalar gerçekleşti. Çapacı, nazik ziyaretinden dolayı Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş ve İl Başkanı Soner Şişman'a teşekkür ederken yerel seçim çalışmalarında da başarılar diledi.

Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.