Fenerbahçe'nin, sezon başında Manchester United'dan kadrosuna kattığı 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Fred, sezonun bitmesinin ardından Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini tercih etti.

Tatil için geldiği Kapadokya'ya hayran kalan Fenerbahçeli Frederico Rodrigues de Paula Santos veya bilinen adıyla Fred ve eşi Monique Rodrigues    Kapadokya'da kendisini tanıyan futbolseverlerle bol bol fotoğraf da çektirdi.

Fred; "Kapadokya çok büyüleyeci muhteşem bir yer"

Evli ve iki çocuk babası Fred eşi ile birlikte geldiği Kapadokya'da, büyüleyici bir güzelliğe sahip olan peri bacaları mazarasında bol bol fotoğraf çektirip tatilin keyfini çıkarıyor.

Kapadokya'da Göreme, Uçhisar, Çavuşin, Avanos ve Ürgüp'ün güzelliklerini doya doya gezerek stres atan Fred ve ailesi sıcak hava balonuna binerek Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerini gökyüzünden izlediler.

Fred herkesi Kapadokya'yı görmeye davet etti

Fenerbahçeli yıldız oyuncu Fred, " Türkiye gerçekten her şeyiyle harika bir ülke. Liglerin sona ermesinin ardından Türkiye'nin kültürel zenginliklerini, dünyada eşi benzeri olmayan yerlerini görmek için ailemle beraber Kapadokya'dayız. Gerçekten çok büyüleyici bir yer. Burası herkesin ziyaret etmesi gereken bir yer. " dedi.

Kapadokya bölgesi turizmcilerinden Fenerbahçeli genç taraftar Salim Soydemir ile arkadaşı Ahmet Gencer'in fotoğraf teklifini geri çevirmeyen Fred,  Nevşehir Belediyespor alt yapısında yetişen ve aslen Ürgüplü 18 yaşındaki Fenerbahçeli genç futbolcu Efekan Karayazı'dan da övgüyle bahsederek aynı Arda gibi o da geleceğin yıldız ismi olacağını söyledi.

Fenerbahçe oyuncusu Fred bugün Butterfly Balloons ta uçuş yaparak Kapadokya'da sabah gün doğumunu izledi...

Editör: Fikret Capacı