Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş Haberleri

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş haberleri ve güncel Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş gelişmeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş ile ilgili tüm video, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş fotoğrafları ve Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Genel

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, bir dizi ziyaret için Nevşehir'e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ortahisar'ı görüştü.

Yerel

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, eski belediye başkanlarını mezarı başında ziyaret ederek dua etti.

Nevşehir'de Bugün

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, imar Planı, TOKİ, Kale restorasyonu, vadilerinin aydınlatılması konularını Kapadokya Alan Başkanlığına taşıdı.

Nevşehir'de Bugün

Ortahisar Belediyesinin aldığı Meclis kararı ile Cumhuriyetin 100. yılına ithafen Ortahisar-Göreme yoluna “100. Yıl Cumhuriyet Caddesi” adı verildi.

Yerel

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, kasabada öğrenim gören ve ilk yarıyıllarını tamamlayan başarılı öğrenciler için yarıyıl karnesi hediyesi hazırladı.

Nevşehir'de Bugün

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, “Bayan Hazır Giyim Dikiş Kursunu” ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti.

Yerel

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Kapadokya'nın merkezi Ortahisar kasabamız için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yerel

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Kanal 7 Avrupa kanalında yayınlanan “Meltem’le Zirvedekiler” programına konuk oldu.

Yerel

Ortahisar Belediyesi, hizmet kalitesini daha da arttırabilmek için filosuna eklediği 13 yeni araç için tanıtım ve dua töreni düzenlendi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu