Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu, "Hacı Bektaş Veli'nin Vefatının 750. Yıl Dönümü Anma Etkinlikleri" kapsamında “Hünkar Hacı Bektaş Veli” gazetesi çıkardı. Gazete vatandaşlara ücretsiz dağıtılıyor.

Cumhurbaşkanlığı ve UNESCO tarafından 2021'in "Hacı Bektaş Veli Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla Nevşehir’de ve ülke genelinde yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Etkinlikler kapsamında Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF), “Hünkar Hacı Bektaş Veli”  gazetesi çıkardı.

4 sayfalık gazete Hacıbektaş ilçesini ziyaret eden vatandaşlara ücretsiz dağıtılıyor.

NGC Başkanı ve TGF Genel Sekreteri Bayram Ekici, yaptığı açıklamada, “Hacı Bektaş Veli'nin Vefatının 750. Yıl Dönümü Anma Etkinlikleri" kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığının programlarının içerisinde devlet kurumlarının haricinde tek STK olarak biz de Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak yerimizi aldık ve yaptığımız proje ile katkı sunuyoruz.

Hazırlamış olduğumuz Hacı Bektaş Veli'yi kısaca anlatan "Hünkar Hacı Bektaş Veli" bülteninin Hacıbektaş'a gelen ziyaretçilere dağıtımı başladı. 22 Ağustos'a kadar birçok vatandaşımıza ulaştırarak hem Hacıbektaş ilçemizi hem de Hacı Bektaş Veli'yi tanıtmış olacağız.” dedi.