Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber. Com İnternet Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal, yeni hizmete başlayan SADA Hukuk ve Danışmanlık Bürosu Ofisi’nde Av. Ahmet Daldiken ve Av. Muhammed Selman Aydın'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Konuyla ilgili açıklama yapan www.fibhaber.com gazetemiz Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal, “Vatandaşlarımızın hukuki yönden her türlü hakkını savunmak için çalışan ve önemli görev ifa eden kıymetli avukat dostlarımıza kolaylıklar dileriz. Nevşehir Yeni Mahalle, Lale Caddesi, Uzer Apartmanında yeni ofislerinde hizmet vermeye başlayan değerli dostumuz Av. Ahmet Daldiken ve ortağı Av. Muhammed Selman Aydın'ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz” dediler.

FİB HABER Merkezi olarak yeni hukuk bürosunda hizmete başlayan değerli dostumuz Av. Ahmet Daldiken ve ortağı Av. Muhammed Selman Aydın'ı kutlar, meslek hayatında başarılar dileriz.