AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla eşi Derya Çiftci ile birlikte ilkokul öğretmeni ilhan Bozkurt'u evinde ziyaret etti.

İlkokul Öğretmeni Bozkurt'un elini öperek, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de kutlayan Çiftci, "O dönemdeki hemen hemen tüm öğrencilerimizin size olan sevgisi, saygısı bambaşkaydı. Hepimizin üzerinde hakkı var hocamın. Sizi Allah için seviyoruz. Allah sizden razı olsun." diye konuştu.

Karşısında bir anda öğrencisini gören emekli öğretmen Bozkurt ise, Başkan adayı Fatih Çiftci'nin boynuna sarılarak, "Bu sürpriz ziyaret beni hem çok onurlandırdı, hemde çok duygulandırdı. Belkide bir öğretmenin en mutlu olacağı bir anı yaşattın bana evladım, gerçekten çok mutlu oldum." dedi.

Öğrencisini Belediye Başkan Adayı olarak görmesinden dolayı gurur duyduğunu anlatan Bozkurt; "Fatih bey, öğrenci iken çok çalışkan, zeki ve geleceği parlak bir çocuktu. Görüyorum ki, eğitimini tamamlayıp, Avukat olmuş ve şimdide doğduğu topraklara ve hemşehrilerine hizmet için bir yola çıkmış. Ben buradan Gülşehir Beldiye Başkan Adayı ve değerli öğrencim Av. Fatih Çiftci'ye, çıkmış olduğu bu kutsal yolda başarılar diliyorum" diyerek dua edeceğini söyledi.

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci, daha sonra öğretmeni ilhan Bozkurt ile bol bol sohbet edip, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.