Misli.com 3.lig 1. Gurubun 24. hafta maçında kümede kalma barajının 1 puan üzerinde yer alan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, deplasmanda   Bucaspor 1928 Spor ile karşılaşıyor.

Misli.com 3.lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, 24.hafta karşılaşmasında İzmir ekiplerinden Bucaspor’a konuk oldu.

Tekirdağ bölgesinden B klasman hakem Levent Buğra Vartemel’in yönettiği karşılaşmada maça baskılı başlayan ev sahibi ekip çok sayıda oyuncusuyla Nevşehir Belediyespor’un yarı sahasında pozisyon bulmaya çalıştı.

Takım savunmasını başarıyla uygulayan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor pozisyon vermediği gibi hızlı hücumlardan geliştirdiği ataklarda gol pozisyonları üretti. Son vuruşları skora yansıtamayan Kırmızı-Beyazlılar rakibin atağında yaptığı bireysel hatalardan gol yedi. Hatayı affetmeyen Oğuz Aydın 42' dakikada Bucaspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golün şokunu henüz üzerinden atamazken bu kezde Tunç Burak Behram'la ikinci golü buldu. İlk yarı bu skorla sona erdi.

2.YARIDA SONUÇ BULAMADIK

İkinci yarıda daha istekli oynayan ve skorda dengeyi yakalamak isteyen Nevşehir Belediyespor geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Kalan dakikalarda gol bulmak için rakip yarı sahada etkili oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor gol bulamayınca karşılaşma 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

31.03.2021 14:00              Nevşehir Belediye Spor               -1877 Alemdağ Spor