TFF 3. Lig 1. Grupta Lig’in 1. haftasında Nevşehir Belediyespor, İzmir temsilcisi Karşıyaka'yı konuk etti. Karşılaşma Karşıyaka'nın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Nevşehir Belediyespor, 3 Nolu çim sahada mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı ligin ilk maçından üzgün ayrıldı.

Grubun tecrübeli ve en iddaalı takımı Karşıyaka karşısında daha maçın 8. dakikasında Aykut'un sağdan ortasına Onur çok iyi yükseldi ve kafa vuruşunda topu köşeye göndermesiyle 1-0 geriye düştü.

Maçın henüz başında yediği golün şokunu atlatamayan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz karşısında bu kez Fatih Ergen sol kanattan serbest vuruşu kullandı, koşusunu yapan Fatih Taşdelen topa dokunarak köşeye gönderdi!  22.dakikada Fatih Taşdelen'in golü ile konuk Karşıyaka farkı ikiye çıkardı. Geliştirilen ataklarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Nevşehir Bld. 0 - 2 Karşıyaka tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımın karşılıklı ataklarından gol sesi çıkmayınca maçta ilk yarıda atılan gollerle Karşıyaka'nın 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.  

Temsilcimiz önümüzdeki hafta 11 Eylül 2022 Pazar günü Saat:15.3'da Gümüşhane temsilcisi 1954 Kelkit Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.