Bölgesel Amatör Lig 6 . Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı ekibimiz pazar günü Gazi Stadında Kırşehirspor'u ağırlıyacak.

Nevşehirspor Pazar günü sahasında konuk edeceği Y. Kırşehirspor maçının en önemli çalışmalarından birini bugün Gazi stadında yaptı.

 
Kırmızı Beyazlı ekibimizde gözler tamamen Yeşil Kırşehirspor maçına çevrildi. Son iki maçını galibiyetle kapayan ve son haftalarda yakaladığı form ve başarılı futboluna bu haftada devam ederek galibiyet serilerine devam etmeyi planlayan Nevşehirspor'da Kalan 18 maçı kazanmaktan başka bir ihtimali hesaba bile katmayan teknik ekibin oyunculara göz açtırmadığı ve sık sık uyardığı idmanda istekli oldukları gözlenilen Kırmızı Beyazlılar, rakibini vuracak oyun planı üzerinde durdu.

FUTBOLCULARIN MORALLERİ YERİNDE..

Kayseri Şekerspor dan sonra geçtiğimiz haftada Sivas Yıldızeli Birlik Spor'u yenerek, şampiyonluk yarışında yeniden umutlanan Kırmızı Beyazlı takımda oyuncuların morallerininde yavaş yavaş düzelmeye başladığı görüldü. Daha henüz ligin yeni başladığını açıklayan Teknik Direktör Tahir Çopur'un henüz hiçbir şeyin bitmediğini, bu işin üstesinden geleceklerini söylemesi sonrasında kendilerine olan inançlarını yeniden kazandıkları gözlenilen oyuncular idman boyunca oldukça istekli bir performans sergilediler.

TEMPO ARTIYOR...

Bundan sonraki maçlarda seri galibiyet elde ederek Hem kazanacak hem de rakibinin puan kaybını bekleyecek olan Kırmızı Beyazlılar teknik ve taktik ağırlıklı idmanda genel olarak ofansif bir oyun anlayışının üzerinde duracaklarını gösterdi. Yardımcı Antrenör gözetiminde yapılan idmanı yakından takip eden ve gördüğü eksikliklerin giderilmesini isteyen Tecrübeli Teknik Direktör Tahir Çopur, sık sık futbolculara uyarılarda bulunarak, oyuncularından daha baskılı, tempolu ve kollektif bir oyun istedi.  

Çopur, Oynadığı Her Maçta Gol Yiyen Defansı Uyardı!

T.Direktör Çopur bir taraftan ofansif futbol ve gol yollarında sonuca gidecek çalışmalar yürütürken diğer taraftanda Bu sezon oynadığı 5 maçın tamamında da gol yiyen takımımızın defansındaki bu sorununa çözüm üretmeye çalışıyor. Çopur bundan sonraki haftalarda hataya yer olmadığını belirterek defans oyuncularını daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.


BUGÜN ÇİFT KALE GAZİ'DEYDİ..

Kırmızı Beyazlılar, Kırşehirspor karşılaşmasında sahaya yansıtılacak oyun planını bugün Gazi stadında gerçekleştirdiği çift kalede denedi. Tüm maçlarını kazanmak gibi bir zorunlulukla karşı karşıya bulunan Kırmızı Beyazlılar’ın yapacağı idmanda gol yollarındaki sıkıntıların çözülmesine yönelik varyasyonlar denendi. 


Antreman sırasında Nevşehirsporlu oyuncuların hırslı oldukları görülürken, Kırşehirspor maçına kenetlendiklerini belirttiler.

Nevşehirspor Taraftarlarına Mesaj; Trübünlerimizden Tam Destek Bekliyoruz!

Kırşehirspor maçı için FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Nevşehirspor Teknik Direktörü Tahir Çopur: '' Bizim için her hafta ayrı bir final. Kırşehirspor maçı da diğer maçlar gibi zorlu bir maç olacak. İlk yarı bitene kadar puan kaybına tahammülümüz yok. İlk yarı bitiminde lig sıralamasında üst sıralarda olmak istiyoruz. İki ezeli rakibin mücadele edeceği Anadolu Derbisi olarak gösterilen Kırşehirspor karşılaşması da bizim için önemli bir karşılaşma. Taraftarlarımızın önünde 3 puan almak için mücadele edeceğiz. Centilmence bir bir karşılaşma olmasını diliyorum. Taraftarlarımızı Kırşehirspor maçına bizleri desteklemeleri için bekliyoruz''dedi. 

Çopur, İddiamızı sürdürmek ve Galibiyet serisine devam etmek için Kırşehir maçından mutlak 3 puan almak istiyoruz. Takımımız her hafta üstüne koyarak, birlikte hareket etmeyi başarma noktasına geldi. İlk yarı bitene kadar tüm maçları tek tek ele alarak hedefimize puan cetveli üst sıralarına çıkmayı arzu ediyoruz. Başkanı , Yönetimi, Taraftarı , Futbolcusu , Teknik kadrosu, Basınıyla hep beraber bu işin üstesinden gelecek gücümüz var. Nevşehirsporlu taraftarlarımız olarak 12. Adama bu hafta çok önemli bir iş düşmekte. Kırşehirspor maçını bir düşman maçı gibi değil, iki ezeli rakibi olarak görerek, sadece konsatrasyonumuzu sağlamak açısından kendi takımımıza tam destek vermelerini istiyoruz.

Nevşehirspor GK - Yeşil Kırşehirspor Karşılaşması 6 Kasım 2016 Tarihinde Saat  14:00 'de Gazi Stadında oynanacak.


Karşılaşmaya en az 5 Bin kişinin gelmesi bekleniyor. Bu Maçı dört gözle bekleyen büyük Nevşehirspor Taraftarlarımız; " Kırşehir'i 5 Bin Kişiyle ağırlayıp, 5 Golle uğurlamak" istiyoruz dediler. Ayrıca taraftarlarımızın Kırşehirspor maçı için büyük bir organizasyon hazırlığı içerisinde olduğuda belirtildi.

İşte Takımımızın hafta içi Avanos ve bugün ki Nevşehir Gazi stadında yapmış olduğu antrenmanlardan görüntüler:



Antranmanı Genç Meteris taraftarlar grubuda izleyerek takımımıza moral verdiler.


Haber: Mustafa Ferveren