Çok yönlü, medya oynatıcı olan Gom Player; bilgisayarların sabit disk bölümünde yer almaktadır. Video ve ses dosyalarını açma, oynatma programı olarak en çok tercih edilenlerden biri olan Gom Player indirildiği takdirde, oldukça hızlı sonuç vermektedir. Birçok video player programlarının aksine oldukça kullanışlı bir programdır.

Gom Player Nasıl Kullanılır?
Gom Player, kendi bünyesine yerleştirilmiş olan codec sayesinde yardımcı programa ihtiyaç duymaz. Bu nedenle indirdikten sonra farklı programlarla uğraşmanıza gerek kalmaz.

Gom Player indirmek oldukça kolay. Bu kısa işlemi yaptıktan sonra açmak istediğiniz bir dosyanın üzerine farenizi getirin. Ardından farenin sağına basın. Varsayılan oynatıcılar arasından Gom Player üzerine tıklayın. Gom Player indir ip, kullanmaya başladıktan sonra size liste hazırlama fırsatı da sunuyor.

Gom Player Özellikleri
Kurulumu esnasında ve daha sonra herhangi ek bir programa ihtiyaç duymayan Gom Player, bilgisayarınızın durumuna göre çalışmaktadır. Bu nedenle oynatıcıdan tam performans istediğinizde, bilgisayarınızın hızının yüksek olması gerekmekte.

Programın en büyük avantajlarından biri alt yazı özelliğidir. Sürükle ve bırak yöntemiyle alt yazı dosyasını film üzerine taşıyabilir, filmi alt yazılı izleyebilirsiniz. Bunun yanında film izlerken en sevdiğiniz sahneleri fotoğraf olarak alabilirsiniz.

Gom Player sayesinde filminizin çözünürlük düzeyini ayarlayabilirsiniz. Kalitesi bilgisayarınızı zorlayan filmler için bu meyda oynatıcı oldukça ideal olacaktır.
Video Player Programları arasında Dünya üzerinde 45 milyon kişi tarafından kullanılan program, Türkiye’de de en çok indirilen player arasındadır. Video ses player işiniz için farklı alternatif  Player Programları bölümünden sevdiğiniz bir player oynatıcı program tercih edebilirsiniz.