Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Cuma namazı sonrası Traktörcüler sitesinde esnafla bir araya gelerek, görüş alış verişinde bulundu sohbet etti.

Traktörcüler Sitesinde esnafların gönüllerine dokunan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, "Bir şehri güzel yapan içinde yaşayan insanlarıdır. Güzel şehrimizin Traktörcüler sitesi esnafıyla buluştuk. Hepsine bereketli işler diliyorum" dedi.

Başkan Savran, “Türkiye’de ticari manada tarım işi ile uğraşanlar için traktör çok önemli ve vazgeçilmez bir araçtır. Nevşehir'imizin traktörcü esnaflarıda bu manada bir taraftan ticaret yaparken diğer yandanda üreticilerimizin talepleri noktasında önemli bir görev ifa ediyor. Bizde bugün şehrimize önemli katma değer veren siz kıymetli traktörcü esnaflarımızla bir aradayız. Hepimiz bu şehrin evlatlarıyız. Sizlerin de desteği ile hep birlikte çok daha güzel işler yapacağımız inancındayım. Bizler de Gönül Belediyeciliği anlayışıyla ilimizin bütün kesimleriyle bir araya gelmeye halkımızın içinde halkımızla yürümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç'unda eşlik ettiği ziyaretden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden traktörcüler sitesi esnafları da Belediye Başkanı Mehmet Savran'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.