Yeme-içme sektörünün Nevşehir’de ‘güvenli turizm sertifikası’ alan ilk ve tek firması olan MADO Nevşehir şubesi işletmecisi Avni Parmaksız, Nevşehirli 100 aileye dağıtılmak üzere 50 kg. baklavayı Nevşehir Belediyesi'ne teslim etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bu kapsamda MADO Nevşehir şubesi işletmecisi Avni Parmaksız'ı da ziyaret eden Başkan Savran, Parmaksız ve MADO çalışanlarının bayramını tebrik etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren işletme sahibi Avni Parmaksız, Öncelikle tüm Nevşehirli hemşehrilerimin yaklaşan Mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyorum.  Malum Ramazan ayındayız hepimiz orucuz bu yüzden size bir ikramda bulunamadık. Hala hazırda zor günler geçirdiğimiz bu pandemi döneminde bizimde işletmemiz olarak hemşehrilerimize bayram hediyemiz olsun düşüncesi ile Nevşehirli 100 ailemize dağıtılmak üzere 50 kg baklava ikramımızı size teslim etmek istiyorum. Malum sokağa çıkma yasağında bizim dağıtma şansımız yok" dedi.

Belediye Başkanı Savran ise, Parmaksız'a bu duyarlılığı için teşekkür ederek, "Geçmişlerinizin ağzında bulunsun. Biz birlikte Nevşehir'iz ve birlikte büyük bir aileyiz. Şimdiden Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

MADO Nevşehir Şubesi'nin özel baklavaları bayram ziyaretleri kapsamında, ev ziyaretlerinde vatandaşlara dağıtılması bekleniyor.

Öte yandan Nevşehir Güzelyurt mahallesi, Zübeyde hanım caddesi, 86/A adresinde hizmet veren MADO, Ramazan Bayramına artık sayılı saatler kala sizler için özel Bayram menüsü hazırladı.

MADO Nevşehir Şubesinde Ramazan Bayramına özel tatlı ve börek siparişleri devam ediyor.

ADRES: Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi 86/ A NEVŞEHİR

Tel: 0 384 212 80 80 

Bizde www.fibhaber.com olarak, Avrupa’nın en büyük dondurma ve kafe zinciri olan, dondurma dünyasının en keyifli buluşma noktası Mado Nevşehir Şubesini tebrik ediyoruz.