Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde Doğalgaz Boru Hatları Döşenmeye Başlandı.

Hacı Bektaş Veli Platformu Doğalgaz konusunda yaşanan gelişmeler hakkında şu ifadelerde bulundu; "Geçtiğimiz günlerde haberini paylaştığımız göz bebeğimiz Hacıbektaş ilçemizin, modern ve temiz enerji kaynaklarından biri olan doğalgaz ile donatılacağı haberinden sonra, bugünde ilk etapta olarak Toki Konutları bölgesine, gaz nakil boru hattı döşenmesi için kazı çalışmalarına başlanıldığı haberini aldık. Yine geçtiğimiz günlerde bu doğrultuda, Hacıbektaş halkı olarak, doğalgaz için abonelik için kayıt müracaatlarımızı da gerçekleştirmiştik.
 

Bugünkü mutluluk verici gelişmeyle ilk etapta yıl sonuna kadar Toki Konutlarına, akabinde ise kamu binalarına gaz akışı sağlanacak. Önümüzdeki yıl ise bütün ilçe peyder pey Doğalgaz ile tanışacak. Böylelikle ilçemiz modern ve temiz enerji kaynağı ile donatılmış olacak. Hacı Bektaş Veli Platformu olarak, ilçemizin modern kentler düzeyine ulaşması ve temiz enerji kaynağına kavuşturulması noktasında katkı koyan, başta Cumhurbaşkan'ımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanlığ'ımıza, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığ'ımıza, Nevşehir Milletvekillerimize, Nevşehir Valiliğine, Hacıbektaş Kaymakamlığına ve Hacıbektaş Belediyemize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Doğalgaz ilçemize hayırlı olsun. Her şey daha yaşanabilir bir Ülke ve Hacıbektaş için olsun..." dedi.

Hacıbektaş’ımıza Doğalgaz Hayırlı Olsun.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok; "Bugün itibariyle Toki konutları bölgesinde Doğalgaz kazı çalışmalarına başladık. Söz verdiğimiz gibi 2023 yılına girmeden 500 konutumuzu Doğalgaz’a kavuşturacağız." dedi.


Not: Fotoğraflar tarafımızca derlenmiştir.
M. Cem Kaya