Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve il Özel İdare Genel Sekreteri Kâmil Duru, Görmeyenler Kültür ve Birleşme derneğini ziyaret ederek, engelliler adına baston bağışında bulundular.

Ziyarette dernek başkanı Erol Mutlu ve Başkan yardımcısı Mahmut Kemikkıran, derneğin sorunları ve günlük yaşamda karşılaştıkları sıkıntıları anlatarak çözümü noktasında taleplerini sıraladılar. Dernek Başkanı Mutlu’nun taleplerinin karşılanması için ilgili birimlere talimat veren Milletvekili Açıkgöz, derneğe, görme engellilerin cadde ve sokaklardaki en büyük dayanağı olan beyaz baston hediye etti.

Bu duyarlılığından dolayı Milletvekili Açıkgöz ve Genel Sekreter Duru'ya teşekkürlerini ifade eden dernek başkanı Mutlu, "Vekilimize ve Sekreterimize bizleri ziyaret ettiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlgisinden ve alakasından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler için çok önemli olan beyaz baston hediyeleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Açıkgöz: “Gönüllerin Gören Gözü”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "GÖR-BİR Derneği Nevşehir Şube Başkanımız Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran büyüklerimizi; Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru ile ziyaretimizde, özel kardeşlerimizin temel ihtiyaçlarından ‘Beyaz Baston’ hediyelerini takdim ederek, dilek ve temennilerini dinledik. Kadirşinas kabulleri için gönlü güzel, kendileri özel hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

“Engelli kardeşlerimizin taleplerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bugün hediye ettiğimiz beyaz bastonlar, görme engelli özel insanlarımızın en temel ihtiyaçlarından biri. Bugün bunları teslim ediyoruz, inşAllah hayatlarına kolaylıklar sağlar.” dedi.