Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında Belediye ekipleri tarafından mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi. 

Nar kasabasında rutin temizliğin yanı sıra vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında yer alan mezarlıklar, Nar Belediyesine bağlı ekipler tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getiriliyor.

Nar Belediyesine bağlı ekipler, mezarlıklarda kuruyan otları, dikenleri, atılan çöp ve katı atıkları temizliğini geçekleştirdi.

"Mezarlık Bakım ve Temizleme Çalışmaları"

Nar Belediye ekipleri tarafından, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha rahat ve sağlıklı bir şekilde yapmaları amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ot temizliği, yolların bakım ve düzenleme çalışması ile çeşme ve ihtiyaç alanlarının onarımı yapıldı. Kötü görüntüye sebep olan alanlarda da çalışmaların yapıldığı mezarlıklarda toplum sağlığını tehdit eden uçkunlara karşı ilaçlama çalışmaları da belirli aralıklarla devam ediyor. 

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Ramazan bayramı öncesi mezarlığımızda temizlik ile bakım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Başkan Özçelik; Kasabamız mezarlığı içerisinde bakım onarım ve yenileme çalışması yaparak vatandaşlarımızın ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir ortamda yapabilmeleri için güzel bir görünüme kavuşturuyoruz" dedi.

Tevbe Suresi 116.Ayet

"Bilesiniz ki göklerin de yerin de hükümranlığı Allah'ındır. Yaşatan O'dur, öldüren O'dur. Allah'tan başka sizin için ne bir dost ne bir yardımcı vardır."

#NarBelediyesi

#NarKasabası

#SözVerdiğimizGibi

#DahaTemizNarİçin

#MezarlıkBakımveTemizleme

#Nisan2021