Sulusaray için kalıcı projelere imza atan Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Enerya Kapadokyagaz ile yaptığı görüşmeler sonucu 1 Mayıs 2021 tarihinde doğal gaz alt yapı çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi.

Yılmaz: "Bir sözümüzü daha tutuyor ve Sulusaray'ımıza doğalgaz getiriyoruz"

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, “Herşeyin en güzeline layık olan Sulusaray halkımızın doğalgaz konforundan faydalanması için ne gerekiyorsa yapılacağının daha önce sözünü vermiştim. Bu konuda Sulusaraylı hemşehrilerimizi daha temiz, konforlu ve güvenli olan doğalgaza kavuşturmak için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Söz verdiğimiz gibi; halka hizmet hakka hizmet düsturuyla çıktığımız bu yolda ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. 01/05/2021 tarihinde başlayacak olan doğalgaz haritamız kasabamız insanına hayırlı olsun" dedi.

MAYIS AYINDA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Enerya Kapadokyagaz yetkilileri ile yaptığı görüşmeler hakkında açıklamada bulunan Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, “Sevdamız Sulusaray, Tevazu, samimiyet ve gayret ile #MemleketİşiGönülİşi diyerek, "Gönül Belediyeciliği" sözüyle çıkmış olduğumuz yolda beldemizde yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha ekliyoruz. Güzel beldemiz Sulusaray’ımızı doğal gaz ile buluşturmak için geçtiğimiz yıl çalışmalara başlayacağımızı planladığımız doğal gaz çalışmaları küresel salgın Covid-19 sebebiyle yarım kaldı. Enerya Kapadokyagaz yetkilileri ile yaptığımız yoğun girişimler sonucu 1 Mayıs tarihinde başlayacak olmasının sevincini hemşehrilerimle paylaşıyorum.

Sulusaray doğalgaza kavuşmak için gün sayıyor.

Doğal gaz ile birlikte Sulusaray’ımızda özellikle kışın yaşanan hava kirliliğinin büyük oranda azalmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bir aksilik çıkmazsa inşallah Mayıs ayı içerisinde Cumhuriyet Mahallemizde çalışmalarımıza başlayacağız. Ve Sulusaray'ımız doğal gaza kavuşacak.

Çok sevdiğimiz hemşehrilerimizi mutlu etmek, onları modern şehrin imkânlarıyla buluşturmak, beldemize en güzel hizmetleri sunabilmek ve daha güzel bir Sulusaray için tüm gücümüzle canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Başkan Yılmaz son olarak bu önemli çalışmaya desteklerinden dolayı Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e AK Parti İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran’a,  Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe’ye, Enerya Kapadokyagaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Faruk Özaltın’a, Enerya Kapadokyagaz İşletme Müdürü Sayın Özenç Gezgin’e ve yetkililerine şahsım ve tüm kasaba halkımız adına teşekkür ederim’’ ifadelerinde bulundu.