Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ürgüp İlçesine bağlı Başdere köyünde faaliyetini sürdüren Tafana Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret ederek, Kooperatif Başkanı İmmehan Yılmaz’a Nevşehir Ticaret İl Müdürlüğü’nce verilen kadın girişimciler hibe çekini hediye etti.

Yöresel lezzetlerimizden Hamur işleri, Kuru meyve sebze ve bakliyat ürünleri üzerine Başdere köyünde kurulan Tafana Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi hibe hediye çeki teslim töreni ziyaretlerinde Vali Becel'e, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt eşlik etti.

Hediye çekini teslim alan Kooperatif Başkanı İmmehan Yılmaz, Vali Becel'e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Vali Becel daha sonra, 1992 yılında vatani görevini yaparken İstanbul Beşiktaş’ta eğitim sırasında geçirdiği kaza sonucu şehit olan Jandarma Er Mustafa Özgül’ün Ürgüp İlçesine bağlı Başdere Köyü'nde yaşayan ailesini ziyaret etti. Vali Becel ve beraberindeki heyet ardından da, 1994 yılında Bingöl’ün Kiğı ilçesinde vatani görevini yaparken terör örgütü ile girilen çastışmada Gazi olan Jandarma Başçavuş Dursun Büyükodabaşı ve ailesini Ürgüp İlçesindeki evinde ziyaret etti.