Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkanı Adayı Adnan Doğu, seçim çalışmalarına, esnaf ziyaretleri ile devam ediyor.

Çalışmalarına sabah erken saatlerde başlayıp akşam geç saatlere kadar devam eden Doğu, sanayi sitesinde girilmedik esnaf bırakmadı.

Sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayana kadar: Bir Yerde Değil, Her Yerdeyiz…

Saha çalışmalarına ara vermeden esnaf ziyaretleriyle devam eden Başkan adayı Adnan Doğu sanayi esnaflarımı bir bir gezerek hatırlarını soruyor istek ve talepleri doğrultusunda çözüm önerileri arıyor.

“SAHADA BİR HAYRA VESİLE OLUYOR DERT DİNLİYORUZ”

İl başkanlığı görevini yürütürken de hep sahada olduğuna değinen Adnan Doğu, sahadan aldığı tepkilerden bahsetti. Doğu;  “İl Başkanlığı görevim boyunca da hep sahada olmaya gayret gösterdim. Çünkü sahaya çıktığımızda bir şeylere vesile oluyor, bir fedakarlık yapıyor, bir hayra destek olmuş oluyoruz. Dert dinliyor derde derman olmaya, yaraya merhem olmaya gayret ediyoruz. Belediye Başkan adaylığımız belli olunca sahada daha fazla yer almaya gayret gösteriyoruz, öyleki çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyoruz. Vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Tepkiler ve teveccüh çok güzel” şeklinde konuştu.

"Halkımızın teveccühleri bizi mutlu ediyor"

Yolda gördüğü her bir vatandaş ile de tek te sohbet eden MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, geri dönüşlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek;  Projelerimizi anlatıyoruz. Kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin bize ilgisi ve teveccühleri çok güzel. Bu da bizi mutlu ediyor.” ifadelerine yer verdi.