Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Devlet Su İşleri (DSİ)  Bölge Müdürü Rahmi Şahin'i makamında ziyaret etti.  Ziyarette Ürgüp İlçesi'nde planlanan DSİ projeleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ardından sırasıyla Karayolları Kayseri Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük ve İller Bankası Kayseri Bölge Müdürü Sönmez Ata ile görüşmelerde bulunan  Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Ürgüp ilçesinin altyapı sorunları ile ilgili problemlerinin çözümü adına bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Gelişen değişen ve büyüyen Ürgüp için kaybedilecek vakitlerinin olmadığını ifade eden Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul yaptığı açıklamasında; "Bugün Kayseri’de DSi Bölge Müdürü Rahmi Şahin, Karayolları Kayseri Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük, İller Bankası Kayseri Bölge Müdürü Sönmez Ata'ya ziyaretlerde bulunduk.

Damsa Barajı, Akıllı Kavşak, Total Kavşağı, hastaneye giden yol sağ kısım kaldırımları, Servet Sitesi arkasındaki imarlı yol, üst geçit, alt geçit, akıllı kavşaktan sağ tarafa by pass, Avanos’tan gelişte Peribacaları’na by-pass vb konularını konuştuk.

İller Bankası ile içlerinde Arıtma’nın taşınması da olan pek çok proje görüştük. Bu arada bizim projelerimizi anlattık, çok pozitif geri bildirimler aldık.

Bu arada Aksalur su şebekesinin yenilenmesi konusunda sürpriz gelişmeler var. Sayın Milletvekilimizin katkısı ile birlikte güzel bir sonuç çıkabilir. Temas halindeyiz." dedi.