Ürgüp Belediyesi geleneksel olarak her yıl düzenlediği üç aylar programında bu yıl;  “Sonsuzluk Kervanı” programı ile televizyon programcısı ve yazar Serdar Tuncer, Şair Dursun Ali Erzincanlı, ezgileriyle Murat Belet, sunumuyla Mehmet Zeyd Yıldız’ı misafir etti.

Ürgüp Belediyesi sinema salonunda gerçekleştirilen programda, ekranların tanınan yüzü Serdar Tuncer sohbeti ile konuklarının karşısına çıktı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşması yapan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, salonu hınca hınç dolduran hemşehrilerine yoğun ilgileri sebebiyle teşekkür ederek, mübarek üç aylarını tebrik etti.

Üç ayların faziletinden bahseden Tuncer, naatlarla, şiirlerle ve keyifli sohbetiyle katılımcılardan tam not aldı.

Programa Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Çevre belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Ürgüplü vatandaş katıldı.

Özellikle Filistin’de gerçekleşen zulüm üzerine gerçekleşen sohbette Mescidi Aksa ve Kudüs şiirleri ile ilahileri icra edilerek orada zulme uğrayıp Şehit olan Müslümanlar için dua edildi.

Programın ardından vatandaşlar gerçekleşen etkinlik için Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e ve emeği geçenlere teşekkür ederken çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiğini ifade ettiler.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; “Asrı Saadet Osmanlı ve Gazze Meselesini dert eden -Sonsuzluk Kervanı-“ programı bize unutulmaz bir akşam yaşattı. Değerli sanatçılarımız Dursun Ali Erzincanlı, Serdar Tuncer, Mehmet Zeyd Yıldız, Murat Belet’e performansları ve gönül zenginliklerini bizlerle paylaştıkları için teşekkür ediyorum. Salonlara sığmayan değerli hemşehrilerimize ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Ürgüp Belediyemizin düzenlediği Mübarek 3 Aylara özel Sonsuzluk Kervanı programına Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarım ile katılım sağladık. Bu güzel program için başta Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.