ONİKİ BAYRAK

Yüreğimizin yandığı iki gün 22,23 Aralık Irak ın Kuzeyinde Hakurk ve Metina bölgelerinde bölücü terör örgütü PKK nın saldırısı neden ile Oniki Bayrağımızı şehadette uğurlayıp toprağa verdik başımız sağ olsun Milletimizi başı sağ olsun.

Terörle mücadelede ülke sınırlarımız içerisinde neredeyse yok ettiğimiz teröristler ülke sınırları dışarısında Irak ve Suriye nin kuzeyinden ülkemize, güvenlik güçlerimize saldırıları devam etmekte. Bu nedenle Devletimiz Irak ve Suriye nin kuzeyinde gerekli güvenlik önlemlerini alarak terörle mücadelesini sürdürmekte.

Bilindiği üzere ABD tarafından Deaşla mücadele adı altında PKK ya silah yardımında bulunmakta. Burada şunu görmeliyiz ABD ve AB nin esas amacı Deaş ile mücadele değil, oluşturmak istedikleri terör devletini kurmak.

İklim şartlarının çok kötü olduğu bu mevsimde PKK nın saldırısının gerçekleşmesi, şunu açıkça göstermekte ABD ve AB nin terör örgütü ne yaptı yardımların kış şartlarına uygun teçhizat ve silahların verildiğinin bir kanıtıdır. Bu da şunu göstermekte biz terörle mücadelemizde sadece terör örgütleri ile değil ABD ve AB ile yapmaktayız. Açık ve seçik saldırıyı gerçekleştiren PKK terör örgütü ABD, AB.

İsrail in Gazze de yaptığı zulüm ve soykırıma sessiz kalmayan tek ülke Türkiye İsrail in işlemiş olduğu savaş suçunu dünyaya haykıran tek ülke Türkiye. İsrail ve ABD nin Gazze de işlemiş oldukları cinayet ve soykırımı yüksek sesle dile getiren tek ülke Türkiye. Türkiye nin Gazze deki hassasiyetin başka bir alana çekebilmek için bu eylem gerçekleştirilerek Oniki Bayrağın Şehadet ederek toprağa düşmesine neden oldular.

Terörle mücadelede ülke birlik ve beraberlik içindeyken, TBMM Genel Kurulunda AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti ve Sadet Partisi Guruplarının imzaladığı bir bildiri yayınladı. Peki kendisini Atatürk ün Partisi olarak gören CHP ne yaptı DEM ile birlikte TBMM nin ortak bildirisine katılmadı. DEM den ortak bildiriye katılması beklenemez çünkü kandilin siyasi uzantısı olduğunu her eylem, söylem ve hareketlerinde bunu gizlemeden dile getiriyorlar. Ya CHP siyasi çıkarı için birkaç fazla Belediye Başkanlığı için DEM in peşine takılarak farklı bir bildiri yayınlayarak oy devşirme peşinde sürüklenip gidiyor.

Şu unutulmamalı bu toprakları vatan yapmak için bizler nice Şehitler verdik. Bu topraklarda yaşamanın bedeli ağırdır, bu Milletin her evladı bir Şehit ve Gazi adayıdır. Dünya bunu böyle bilmeli, içimizdeki gaflet uykusunda olanlarda bunu böyle bilmeli.

Tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyorum yaralılarımıza Allahtan acil şifalar diliyorum.

İhsan BİÇKİN

24.12.2023