ŞEYTANIN GÖZÜ

Son günlerde ülkemiz üzerinde birçok şeytani plan yapılmakta, şeytanlar kendilerini bile aşacakbu planları uygulamada hiç çekince görmüyorlar. Gerçeklerin onlar için önemi yok, yalanları, haysiyetsizlikleri şeytanları kıskandıracak boyutta hatta boyutunu aşmış vaziyette.

Paris’teki Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) bünyesinde faaliyetlerini yürüten FAFT, bağımsız bir statüye sahipMali Eylem Görev Gücü olarak görülmekte, bizde öyle zannetmekteyiz. Bu kurum Ekonomik Kalkınma İşbirliği Örgütü bünyesinde G7 ülkelerince ( ABD, Japonya, Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya ve Kanada ) kara paranın uluslararasında önlemesi amacı ile kurulmuş. Yılda birkaç sefer toplanan bu kurum son toplantısında Türkiye yi kara para, terörün finansmanı konusunda GRİ listeye alarak izlenmesi gereken ülkeler kata görüsüne soktu. Bak sen şeytanlara.

Bu ülkeleri bilirsiniz birçok ülke ve insanların mal varlıklarına el koymakta çok mahirdirler genelde bu el konmaların ismini ambargo olarak nitelendirirler, daha doğrusu gasp ederler.

E ne yaparsın şeytanın tek gözü var o gözden ancak gördüğü, çalmak, gasp etmek, borcu ödememek vs. vs. ondan sonra dönerler işte adlarının barış, demokrasi, özgürlük gibi kelimelerin arkasına sığınarakkurdukları kurumlarca kendi karalarını görmezler bu uğurda mücadele verenler gri derler. Sıralayalım bizden aldığınız silahları terörde kullanmayacaksın, kendi ülkelerin bütçelerine terör örgütlerine bütçe ayırırlar, terör örgütü olarak gördükleri teröristleri araçlarla taşırlar, terör örgütü mensuplarını kendi ülkelerinde korurlar, onları korurlar hatta parlamentolarında kabul ederler, yetmez ülkemizdeki teröre destek verenleri serbest bırakın diye bildiri yayınlarlar. Şeytan bunlarla kalmaz gerçekleri görmezden gelirler görmeyi bırakın inkar ederler. Bunların gerçekleri görecek kabullenecek halleri yok inkarcı olmakta üstlerine yoktur.

Şeytanın tek gözü ile bakmasına içeriden nasıl bakıldı, insan olarak gözüküp şeytana destek veren sözler fazla gecikmeden geldi, bir siyasi partinin genel başkanı; beyaz listeden gri listeye geldik şimdi sırada kara liste var, inanılır gibi değil ülkesini haksız olarak gri listeye alan kuruluşa hiçbir söz olmadığı gibi şeytana destek var.

Amaçları ne; ülkemize dışarıdan gelecek yabancı yatırımları engellenmesi yolunda bir adım atarak nerdeyse dış yatırımcılara Türkiye de yatırım yapmayın diyorlar. Türkiye olarak terörle mücadele etmeyin.

İhsan BİÇKİN

23.10.2021